BMW випустила розкішний X7 Signature Edition

BMW випустила розкішний X7 Signature Edition

21 вересня 2024
3

Компанія BMW представила новий X7 Signature Edition для індійського ринку, який вирізняється унікальними деталями та розкішними опціями.

Цей повнорозмірний позашляховик доступний у двох ексклюзивних кольорах: Dravit Grey і Tanzanite Blue, а його салон оформлений у високоякісній шкірі Merino у відтінках Tartufo і Ivory White, пише BMW Blog. Одним із найбільш незвичайних елементів цієї версії стали кришталеві дверні штифти, які підкреслюють преміальний статус автомобіля.

Внутрішнє оформлення Signature Edition також охоплює справжнє шкіряне оздоблення приладової панелі та панорамний скляний дах із понад 15000 світлодіодів, що створюють ефект зоряного неба, який нагадує про моделі Rolls-Royce. Комфорт пасажирів забезпечують сидіння з оздобленням з Alcantara та потужна аудіосистема Harman Kardon з 16 динаміками.

Для забезпечення плавного ходу BMW X7 Signature Edition оснащений адаптивною пневматичною підвіскою як на передній, так і на задній осі. Трирядний позашляховик також отримав проекційний дисплей і кришталеві елементи управління для селектора передач, iDrive і аудіосистеми.

Під капотом у X7 Signature Edition встановлено 3,0-літровий турбований рядний шестициліндровий двигун із технологією м'якого гібрида. Він розвиває потужність у 381 к.с. і крутний момент у 520 Нм, що дає змогу автомобілю розганятися до 100 км/год за 5,8 секунди. Невеликий електромотор додає тимчасову потужність у 12 к.с. і 200 Нм.

Збірка X7 Signature Edition проводиться на заводі BMW в Ченнаї, і автомобіль буде доступний в обмеженій кількості. Вартість цієї ексклюзивної версії становить близько 159000 доларів США, що робить його одним із найдорожчих автомобілів на індійському ринку.

Джерело: NV.UA
Фото: BMW

Обговорення новини

Andriy86  

Це авто 159к евро буде коштувати в Європі, в Індії з їх податками усі 300.

-5ВІДПОВІСТИ  
NISOLEK  

Andriy86, Ви статтю уважно читали? Збірка авто буде проходити на фабриці в Індійському місті Ченнай, а це означає що таможених мит не буде.

+5ВІДПОВІСТИ  
Andriy86  

NISOLEK, дійсно, базовий х7 155к$ в конфігураторі.

-5ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація