BMW випустила ювілейну позашляхову версію кросовера X5

BMW випустила ювілейну позашляхову версію кросовера X5

23 червня 2024
0

BMW випустила нову позашляхову версію кросовера X5 з нагоди ювілею моделі. Перший автомобіль покоління E53 зійшов з конвеєра заводу в Спартанбурзі, Південна Кароліна, 1 вересня 1999 року, що вважається датою народження BMW X5. З нагоди 25-річчя марки було вирішено створити перший в історії моделі «позашляховий» варіант - ювілейний автомобіль у виконанні Silver Anniversary Edition отримав пакет xOffroad Package, який покращує можливості автомобіля на пересіченій місцевості.

Ювілейна версія базується на моделі xDrive40i і відзначається ексклюзивним кольором Lime Rock Grey та спеціальним шильдиком на дверях. Темний декор кузова запозичений у версії M Sport, а обробка з вуглецевого волокна в салоні - у X5 M60i та X5 M Competition. Особливий шильдик перед селектором коробки передач наголошує на ексклюзивному статусі моделі.

Пакет xOffroad, що є стандартним обладнанням, включає пневматичну підвіску з механічним блокуванням заднього диференціала і додатковим захистом днища. Модель має збільшений дорожній просвіт та додаткові чотири режими руху: xSnow, xSand, xGravel і xRocks. Кожен режим має попередньо встановлені налаштування для дорожнього просвіту, контролю тяги, перемикання коробки передач, реакції на прискорення та інших параметрів.

Оснащення включає xOffroad Camera з опцією xOffroad View, що дозволяє бачити на приладовій панелі картинку з навколишньої місцевості на швидкості до 35 кілометрів на годину. Цю картинку можна доповнити інформацією про нахил машини, ухил дороги, кут крену та поточний дорожній просвіт.

Спеціальна версія також має 20-дюймові колеса M Sport, які можуть бути обладнані позашляховими шинами General Grabber. Починаючи з серпня, BMW планує випустити близько 1000 екземплярів X5 Silver Anniversary Edition для ринку США. Вартість спеціальної версії становить 81 075 доларів США, що на 11 900 доларів дорожче за базову версію xDrive40i. У вартість включено багажник на даху, фаркоп для причепа, всепогодні килимки для підлоги та килимок для багажного відділення.

Джерело: MMR
Фото: BMW

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація