BMW випустить 30 ексклюзивних M2 на «механіці»

BMW випустить 30 ексклюзивних M2 на «механіці»

26 жовтня 2024
0

Компанія BMW випустить спецверсію M2 з механічною коробкою передач. Інженери баварського бренду зберуть лише 30 подібних автомобілів, які, на відміну від звичайної M2, комплектуватимуться виключно шестиступінчастою механічною коробкою передач. Крім того, машини відрізнятимуться іншим оздобленням інтер'єру. А ось у частині техніки змін не відбудеться.

BMW M2 Coupe 30 Years Edition будуть доступні в матовому синьому Frozen Portimao Blau metallic, а також у матовому сірому Frozen Pure Grey metallic. У салонах купе з'являться ковшоподібні сидіння, обтягнуті червоною або чорною шкірою Merino, а також вставки з вуглепластика і кермо, обтягнуте алькантарою.

У рух спецверсію приводитиме трилітрова «шістка» з двома турбокомпресорами, що розвиває 480 кінських сил і 550 Нм крутного моменту. Аналогічний мотор ставлять і на звичайну M2. При цьому 30 Years Edition доступна виключно з шестиступінчастою «механікою».

Вартість BMW M2 Coupe 30 Years Edition у Мексиці становитиме 107 650 доларів. Таким чином, лімітоване видання обійдеться нечисленним покупцям на 20 000 доларів дорожче за звичайний M2.

Джерело: Мотор
Фото: BMW BLOG

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація