BMW XM отримає менш потужну базову версію

BMW XM отримає менш потужну базову версію

30 липня 2022
0

У 2022 році виповнюється 50 років підрозділу BMW M і компанія відзначає цю чудову подію випуском першого за довгий час спортивного кросовера оригінальної розробки BMW M.

Однак з'ясувалося, що спочатку на ринок надійде базова 653-сильна версія XM 50e. Як повідомляє BimmerPost, посилаючись на власні джерела всередині компанії, 750-сильний кросовер з'явиться дещо пізніше. При цьому запевняється, що він отримає приставку Black Label до назви.

Нагадаємо, що ще наприкінці 2021 року BMW M представив концепт позашляховика XM, який, як з'ясувалося, був у топовій комплектації. Його гібридна силова установка складалася з 4,4-літрового турбованого V8, з'єднаного з електродвигуном. Сумарна віддача - 750 к.с. та 1000 Нм моменту. На чистій електротязі він може долати близько 80 кілометрів (за методикою WLTP).

Якщо вірити інформації BimmerPost, електрифікований автомобіль отримає систему автономного водіння нового рівня до середини наступного року. BMW XM буде доступний у кольорах Cape York Green, Marina Bay Blue, Brooklyn Grey, Carbon Black, Oxide Grey II та Dravit Grey. В інтер'єрі з'являться темно-сині сидіння та ремені безпеки, а також оздоблення з вуглецевого волокна. Розмір коліс варіюватиметься від 21 до 23 дюймів. Ринковий дебют має відбутися вже цього року. При цьому вже відомий рік закінчення виробництва - 2027 рік.

Джерело: AMPERCAR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація