BMW XM приміряв екстремальний тюнінг-кіт від Venuum

BMW XM приміряв екстремальний тюнінг-кіт від Venuum

09 лютого 2024
0

Європейська компанія Venuum попрацювала над зовнішністю повнорозмірного люксового кросовера BMW XM. Пакет Rhino зробив автомобіль більш екстремальним та сміливим, хоча серійній версії в цьому не відмовиш. Зокрема, кросоверу повністю перемалювали решітку радіатора і підготували унікальний бампер. Також у тюнінгованого XM новий капот, яскраво виражений глянсово-чорний спліттер, унікальні пороги дверей і бічні спідниці. Під розширеними колісними арками встановлено неоригінальні колеса.

Істотних змін внесено й у задню частину кузова. Найбільш очевидні - великий спойлер, що виступає з даху, та два великі спойлери на багажних дверях. Також Venuum розробила для кросовер сміливий дифузор та додала дві вихлопні труби. Таким чином, у тюнінгованого BMW XM вихлопів цілих шість. При цьому під капотом все залишилося, як і раніше.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений VENUUM ®? (@venuum_black)

З конвеєра кросовер укомплектований гібридною системою, в основі якої лежить двигун BMW S68. Він являється модернізованою версією 4,4-літрового двигуна V8. У парі з ним працює 8-ступінчаста автоматична коробка ZR.

У базовій версії віддача системи складає 659 к.с. та 884 Нм крутного моменту. Від 0 до 100 км/год такий BMW XM пришвидшується приблизно за 3,5 секунди. Запас ходу на електротязі - близько 80 км по WLTP. У стандартній комплектації постійний повний привід із диференціалом M Sport на задній осі.

Як повідомляється, пакет Rhino вийде «обмеженим тиражем», але точної цифри немає. Також не уточнюється вартість комплекту. Цінник кросовера BMW XM у США стартує від 160 000 доларів.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація