BMW XM став найменш популярним авто бренду

BMW XM став найменш популярним авто бренду

03 жовтня 2024
0

BMW XM стикається з труднощами з моменту початку виробництва в грудні 2022 року. Продажі цієї потужної моделі позашляховика продовжують залишатися на низькому рівні.

У третьому кварталі 2024 року BMW реалізувала всього 307 XM, що на 30,7% менше порівняно з аналогічним періодом минулого року, коли було продано 443 автомобілі.

Проблеми XM підкреслюються на тлі інших моделей BMW. Наприклад, у тому ж кварталі було продано 543 родстера Z4, відомого своїми низькими обсягами продажів, але навіть він продемонстрував зростання в 64%.

Загальні продажі BMW продовжують знижуватися: седані та хєтчбеки впали на 5%, позашляховики - на 8,5%, а продажі бренду Mini скоротилися на 33%. Серед інших помітних змін - падіння продажів 3-ї серії на 13,7%, незважаючи на нещодавні оновлення моделі.

Хоча з початку року зниження продажів становило лише 2,1%, ситуація залишається напруженою. Деякі моделі, такі як Z4 і 5-та серія, показують позитивні результати, проте більшість моделей, особливо Mini, продовжують знижуватися.

Джерело: NV.UA
Фото: BMW

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація