BMW Z3 перетворили на репліку Ferrari 250 GT

BMW Z3 перетворили на репліку Ferrari 250 GT

03 липня 2022
0

Якщо BMW 3-Series покоління E36 здобула собі славу культової моделі, то родстер BMW Z3, який багато в чому технічно схожий на «трійку», особливого кохання у шанувальників марки не здобув. Зате задньопривідний спорткар має класичні пропорції, які особливо гармонічно підходять варіанту у кузові купе, яке за незвичайний дизайн навіть прозвали «клоунським черевиком». Крім того BMW Z3 - хороша і відносно доступна платформа для створення реплік класичних спортивних автомобілів.

Один із британських власників BMW перетворив за допомогою набору кузовних деталей від Tribute Automotive своє купе на репліку класичного Ferrari. Якщо оригінальний 250 GT SWB коштуватиме десятки мільйонів доларів, висококласна копія від GTO Engineering коштуватиме приблизно мільйон доларів, а репліка з Великобританії за 50 тисяч доларів подарує приблизне відчуття від володіння ретро-Ferrari.

Автор репліки доклав зусиль, щоб встановити панель приладів у стилі 1960-х років, зберігши при цьому кондиціонер, а не став йти легким шляхом і залишати стандартний салон BMW.

У результаті вийшла відносно недорога і майже настільки ж потужна - Z3 має 228-сильний мотор, тоді як топова Ferrari 250 GT SWB свого часу оснащувалась 280-сильним двигуном.

У результаті, незважаючи на досить специфічний зовнішній вигляд, дороблена BMW знайшла свого власника - на аукціоні eBay хтось придбав собі репліку Ferrari на базі Z3, тому такий варіант тюнінгу теж знаходить своїх шанувальників.

Джерело: carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація