BMW Z4 готується до оновлення

BMW Z4 готується до оновлення

17 липня 2022
0

У розпорядженні видання Carscoops опинилися шпигунські фотографії оновленого BMW Z4 - рестайлінгова версія родстеру потрапила в об'єктиви камер вперше. Судячи з фотографій, змін в екстер'єрі буде мінімум, зате очікується поява сучасної 12,3-дюймової цифрової панелі приладів в єдиному блоці з мультимедійною системою на 14,9 дюйма. Ймовірно, список оснащення буде розширено, а сам автомобіль стане технологічним, що дозволить Z4 конкурувати з Mercedes-AMG SL 43.

BMW Z4 у нинішньому кузові G29 дебютував у 2018 році, і тепер настав час для планового оновлення у середині життєвого циклу. Причому цей рестайлінг може стати для родстера останнім, оскільки раніше з'явилася інформація про швидку відставку моделі. За інсайдерською інформацією, Z4 можуть зняти з виробництва вже 2025 року через низькі продажі.

Що ж до згаданого рестайлінгу, то дебют оновленого BMW Z4 очікується вже наступного року. Поки що шпигунам вдалося зафіксувати закамуфльований прототип, який вивели на дороги загального користування для випробувань. Як повідомляє Carscoops, з оновленням Z4 стане сучаснішим і технологічнішим, а ось істотних змін у дизайні не очікується. Можна помітити лише незначні відмінності, на зразок оформлення повітрозабірників.

Моторна лінійка залишиться незмінною, проте журналісти пророкують повернення шестиступінчастої механічної коробки передач, яку запропонують для топового M40i.

Carscoops не згадує чутки про можливу «відставку» Z4, навпаки, припускає, що BMW може випустити модель четвертого покоління, яка стане повністю електричною.

Джерело: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація