BMW зняли з виробництва свою нестандартну модель

BMW зняли з виробництва свою нестандартну модель

01 липня 2022
0

На заводі у Лейпцигу зійшли з конвеєра останні BMW i3. Перший електромобіль BMW зняли з виробництва і прямий наступник моделі не планується її замінить електричний MINI Cooper. Про це повідомляє офіційний сайт німецької марки.

Фінальні десять BMW i3 2022 випустили в спеціальній версії HomeRun Edition. У них особливі матові кольори кузова та 20-дюймові диски, а салон оздоблений шкірою. Оснащення поповнили адаптивні фари, панорамний дах та потужна аудіосистема Harman Kardon.

Електрокар BMW i3 представили у 2013 році. Компактний хетчбек здивував дуже нестандартним і навіть суперечливим зовнішнім виглядом - він досі вважається найнезвичайнішою моделлю у сучасній історії BMW. Однак, автомобіль отримав європейську нагороду за найкращий дизайн року.

За 9 років випущено близько 250 тисяч BMW i3. Електрокар постійно оновлювали та збільшували його запас ходу. Якщо рання модель могла проїхати близько 130 км без заряджання, то з 2019 року дальність пробіга досягла вже 245 км.

Крім того, електромобіль пропонували із бензиновим мотор-генератором. Він не обертає колеса, а лише виробляє електроенергію та дозволяє проїхати додаткові 120-130 км.

Слід зазначити, що у лінійці марки залишається модель з назвою i3, але це зовсім інший автомобіль - позначку взяли для електричної версії седана BMW 3 Series.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація