Болід Формули-1 здійснив подорож із Нью-Йорка до Майамі

Болід Формули-1 здійснив подорож із Нью-Йорка до Майамі

24 квітня 2022
0

Команда Формули-1 Red Bull Racing славиться своїми незвичайними проектами, в яких гоночні боліди та пілоти колективу опиняються у незвичних для себе обставинах. 2022 року в чемпіонаті світу дебютує Гран-прі Майамі і нову гонку в США вирішили представити за допомогою подорожі мексиканського гонщика Серхіо Переса з Нью-Йорка до Майамі.

Під час поїздки на 750-сильному боліді, який використовувався в чемпіонаті 2011 року, гонщику доводиться справлятися з багатьма незвичними викликами.

Вночі йому заважає відсутність фар, поліцейські штрафують за порушення правил паркування в Чайна-тауні, пілот бере на буксир водного лижника, відвідує автомийку - і все це заради того, щоб опинитися на недобудованій трасі.

Ну а найцікавішою для шанувальників автомобілів частиною ролика є епізоди з їздою дорогами загального користування. У ці моменти добре помітно, як підвіска боліда Формули-1, розрахована на рівний асфальт гоночних трас, поводиться на дорогах загального користування.

Дебютний Гран-прі Майамі має прийняти 5,4-кілометровий Miami International Autodrome, збудований навколо стадіону Hard Rock Stadium. Проведення перегонів заплановане на 8 травня 2022 року – це буде перший в історії етап Формули-1 на новій трасі.

Джерело: Oracle Red Bull Racing

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація