Болгарія закриє кордон для авто з російськими номерами

Болгарія закриє кордон для авто з російськими номерами

02 жовтня 2023
0

У понеділок, 2 жовтня, Болгарія Болгарія заявила про заборону на в'їзд на територію країни для російських автомобілів. Про це повідомив директор Прикордонної поліції Болгарії Антон Златанов у програмі «День починається» на БНТ.

«Ми працювали з четверга до вчорашнього дня дуже активно. Я впевнений, що до кінця дня на території Болгарії почне діяти заборона на в'їзд російських легкових автомобілів у нашу країну», - сказав Златанова.

Златанов не надав точних цифр про кількість російських автомобілів, які в'їжджають у країну щомісяця, але зазначив, що їхня кількість невелика.

Нагадаємо, що європейські країни продовжують вводити нові обмеження для авто з російською реєстрацією. Литва зобов'язала всі транспортні засоби, зареєстровані в РФ, покинути територію ЄС. У литовській митниці заявили, що автомобілі з російськими номерами, які потрапили до країни до запровадження заборони на в'їзд, мають залишити країну протягом 6 місяців від дати прибуття.

До цього всі країни Балтії заборонили в'їзд на свої території автомобілів з російською реєстрацією. Аналогічне рішення ухвалили багато країн Європейського Союзу.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація