Бостонський «Шахрай» повернувся у новому вигляді

Бостонський «Шахрай» повернувся у новому вигляді

05 листопада 2023
0

Subaru Legacy шостого покоління на прізвисько «Cheater» («Шахрай») прославився в мережі минулого року. Знімки седану з кривавим написом «Cheater» на кузові, додатковими фарами та стрічкою біологічного захисту на передньому бампері опублікував один із користувачів Instagram.

Тоді багато хто вирішив, що це справа рук якогось вандала. Але, як виявилося, це був лише костюм на Геловін, в який седан вбрав власник. Ним виявився студент університету Бостона Перрі Салліван. Чим і пояснюється той факт, що автомобіль часто бачили всередині кампуса або поряд із ним.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Perry S Automotive Photography (@massmotors)

Цього року Subaru повернувся на вулиці Бостону у злегка вдосконаленій версії святкової лівреї «Cheater x2». Зі слів власника, прикраса автомобіля - одне з його хобі, яке розпочалося під час пандемії. Робить це він лише для того, щоб викликати посмішки у людей, які останні декілька років переживають стрес.

Створення святкового образу зайняло один день. Коштує він приблизно 200 доларів, які Салліван витратив здебільшого на червону фарбу. Після Геловіну Subaru повертається до свого звичного вигляду, але тільки до Різдва. На різдвяні свята у авто буде нове вбрання.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Perry S Automotive Photography (@massmotors)

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація