Brabus представив ексклюзивний мотоцикл

Brabus представив ексклюзивний мотоцикл

16 лютого 2023
0

Знамените німецьке тюнінг-ательє Brabus спільно з KTM представили спортивний мотоцикл 1300 R Edition 23. Більшість кузова байка виготовлена з легкого вуглеволокна. Про це повідомили на сайті Carscoops.

Brabus і KTM називають свій витвір «розкішним голим байком». Модель оснащена 1301-кубовим V-подібним двоциліндровим двигуном потужністю 177 к.с.

Brabus KTM 1300 R Edition 23 пропонують у двох кольорах - Superblack і Stealth Grey. Вони відрізняються набором елементів кузова з вуглецевого волокна.

Із карбону виготовлені бічна частина маски фари, рама та багато частин кузова. На повітрозабірниках з'явилася фірмова смуга Brabus.

На мотоциклі встановлені унікальні ковані диски Monoblock Z. Їх пофарбували в колір під назвою Platinum Black.

Сидіння отримало нову оббивку з візерунком Crest від Brabus. У нього вбудовано підігрів на випадок поїздки в холодну погоду.

Ще однією особливістю мотоцикла стала технологія напівактивної підвіски WP APEX. Вона робить амортизатори м'якшими або жорсткішими залежно від режиму їзди. Усього їх п'ять: «Комфорт», «Вулиця», «Спорт», «Трек» і «Розширений».

Усього буде виготовлено 290 екземплярів Brabus KTM 1300 R Edition 23. Ціни на мотоцикл починаються із 45 600 доларів. Це лише другий мотоцикл в історії німецького ательє, раніше Brabus виконав тюнінг Ducati.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація