Brabus взявся за модернізацію спорткара Porsche 911

Brabus взявся за модернізацію спорткара Porsche 911

23 травня 2022
0

Бренд Brabus асоціюється в першу чергу з надпотужними автомобілями на базі різних моделей Mercedes-Benz, однак у 2022 році німецьке тюнінг-ательє раптом вирішило розширити сферу своїх інтересів і раптово взялося за доопрацювання Porsche. Крім електромобіля Taycan Turbo S в поле зору компанії потрапив спорткар 911 покоління 992 також у версії Turbo S, причому запропоновані деталі як для автомобіля у варіанті купе, так і у виконанні з відкритим верхом.

Візуально відрізнити Porsche 911 від Brabus можна за новим аеродинамічним обвісом, виконаним з вуглепластику, який знижує підйомну силу. Зовнішній вигляд спорткара доповнюють 22-дюймові колеса Brabus Monoblock Z Platinum Edition, які компанія пропонує обладнати новими пружинами підвіски, що зменшують дорожній просвіт на 25 міліметрів.

Доналаштування 3,8-літрового оппозитного шестициліндрового турбомотора, який у заводському варіанті видає 650 кінських сил і 800 ньютон-метрів, включає новий блок управління двигуном Brabus PowerXtra P38S-720 - віддача силового агрегату зростає до 720 сил і 900 Нм. Такий спорткар з місця до 100 кілометрів на годину розганяється за 2,6 секунди та розвиває 335 кілометрів на годину максимальної швидкості.

Якщо цього мало, можна вибрати блок керування двигуном Brabus PowerXtra P38S-820, дві більш продуктивні турбіни і вихлопну систему з інконелю, що дозволить отримати вже 820 кінських сил і 950 ньютон-метрів - з 0 до 100 кілометрів на годину машина буде розганятися за 2,5 секунди, а максимальна швидкість зросте до 340 кілометрів на годину.

Демонстраційний автомобіль отримав оброблений чорною шкірою з червоними акцентами салон, вставки з вуглепластику та ряд фірмових аксесуарів Brabus - накладки на пороги з підсвічуванням, алюмінієві накладки на педалі та нові килимки.

Джерело: Brabus

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація