Бразильська компанія побудувала швидкісні катери у стилістиці Aston Martin

Бразильська компанія побудувала швидкісні катери у стилістиці Aston Martin

29 грудня 2023
0

Бразильська компанія SeaCar викликала фурор, представивши швидкісні катери, натхненні спорткаром Aston Martin Vantage, який випускався в 1993-2000 роках. Чотирьохметрові катери Vehigh та Maestry, майстерно замасковані під автомобілі, розраховані на двох людей.

Від свого чотириколісного натхненника вони запозичили не тільки характерне оформлення кузова, а й пропорції. Передню частину обох катерів прикрашає стилізована «решітка радіатора», корму - «качиний хвіст». Ще одна особливість Vehigh та Maestry - стильні легкосплавні колісні диски.

Обидва катери - це дроптопи зі структурною балкою, що проходить між головами водія та пасажира. Імовірно, її завдання полягає у забезпеченні додаткової цілісності конструкції.

Перед водієм кермо у стилі Tesla та компактна цифрова панель прибрів. Також на спорідненість з автомобілями вказують центральний тонель та центральна консоль із двома підсклянниками.

Інформації про силові установки катерів компанія не надала. Як стверджується, обидві моделі здатні розвивати швидкість на воді до 96 км/год.

SeaCar Vehigh та Maestry доступні для замовлення за ціною 79 000 доларів. Також компанія пропонує оренду катера: 102 долари за особу на годину або 1020 доларів за п'ятигодинну поїздку на двох.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація