Британці готують недорогого конкурента Nissan Leaf

Британці готують недорогого конкурента Nissan Leaf

18 травня 2022
0

Електричний хетчбек MG CyberE виготовляють спеціально для європейського ринку. Модель запропонують у двох версіях - із переднім і повним приводом.

В інтернет потрапили патентні зображення та шпигунські фото міського електромобіля MG CyberE. Нову модель британського бренду представлять до кінця цього року, і вона надійде в продаж у Європі за ціною приблизно від 25 тисяч євро. Про це повідомляє сайт CarNewsChina.

Новий MG CyberE - електричний хетчбек С-класу, створений спільно британськими та китайськими інженерами компанії. Його виробництво налагодять на новому підприємстві концерну SAIC (він зараз володіє MG) у китайському місті Нінді. Тестують модель на європейських дорогах, адже саме ринок ЄС стане для неї ключовим. Основними суперниками моделі стануть популярні Nissan Leaf і Volkswagen ID.3.

Судячи із зображень, електромобіль MG CyberE відрізняється рубаним дизайном із розкосими фарами та загостреним носом. Хетчбек побудований на повністю новій платформі, що підтримує встановлення інтернету 5G і автопілота третього рівня.

Силову установку MG CyberE 2022 запозичили у флагманського електрокросовера Marvel R. Це означає, що в нього будуть передньопривідна 180-сильна і повнопривідна 288-сильна версія. Обидві вони отримають акумуляторну батарею ємністю 70 кВт/год і зможуть проїхати понад 400 км без підзарядки.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація