«Британці» готують недорогого конкурента Toyota Camry

«Британці» готують недорогого конкурента Toyota Camry

26 липня 2022
0

В інтернет потрапили перші зображення MG 7. Флагманська модель марки буде представлена у серпні та до кінця року надійде у продаж за ціною приблизно від 19 000 доларів. Про це повідомляє сайт Autohome.

Новий MG 7 - великий хетчбек D-класу довжиною приблизно 4,8-4,9 м, тобто за розмірами він можна порівняти з Toyota Camry. Швидше за все, для нього запозичать платформу від молодшої моделі MG 6. Виробництво моделі налагодять у Китаї на потужностях концерну SAIC (йому належить бренд MG), але продаватимуть її і в інших країнах.

Судячи з тизерів і патентних зображень, MG 7 стане більш доступною альтернативою купеподібним Volkswagen Arteon та Audi A5 Sportback. В авто швидкий профіль з похилим дахом і загостреною задньою частиною. Тоненькі діодні фари поєднуються із широкою решіткою радіатора. Також автомобіль отримав висувний спойлер.

У салоні з'явиться вигнутий екран віртуальної панелі приладів. Комплектація MG 7 обіцяє бути багатою - з електроприводами сидінь і дверей багажника, панорамним дахом і широким набором систем безпеки.

Ліфтбек отримає 2,0-літровий 230-сильний бензиновий турбомотор та КПП з двома зчепленнями, знайомі за представленим в Україні кросовером MG HS. Також можлива поява гібридної версії.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація