Британці готують потужну топову версію Land Rover Defender

Британці готують потужну топову версію Land Rover Defender

08 серпня 2022
0

Лінійку Land Rover Defender 2023 поповнить заряджена топова версія. Позашляховик зняли під час проходження тестів на знаменитому автодромі Нюрбургринг. Про це повідомляє сайт Motor1.

Раніше появу спортивної модифікації анонсувало керівництво Land Rover. Заявили, що новий Land Rover Defender отримає 5,0-літровий компресорний V8.

У модельному ряду вже є версія з цим мотором на 525 к.с., але заряджуваний варіант буде потужнішим - близько 550-575 к.с. Головним його конкурентом стане 585-сильний Mercedes-AMG G63 4x4 Squared. Напевно, автомобіль збереже повний привід із понижувальною передачею та блокуваннями диференціалів, а також пневмопідвіску зі збільшеним кліренсом.

В основі новинки лежить п'ятидверний Land Rover Defender 110. Тестовий прототип обклеїли камуфляжем, але зміни в дизайні однаково помітні.

Як і головного суперника Mercedes-Benz, заряджений Land Rover Defender також підготували до серйозного бездоріжжя. І так непогану прохідність моделі вирішили покращити, збільшивши кліренс і встановивши спеціальну позашляхову гуму. Крім того, розширили колісні арки.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація