Британці зробили BMW M2 агресивнішим і потужнішим

Британці зробили BMW M2 агресивнішим і потужнішим

27 червня 2022
0

Поки нове покоління купе BMW M2 не представлене, тюнінг-ательє залишається працювати над існуючою генерацією. Фахівці компанії AutoID з Великобританії представили свій варіант доопрацювання дводверки BMW M2 Competition і BMW M2 CS, в яких тюнери пропонують об'єднати аксесуари відразу від кількох брендів, щоб створити неповторний вигляд. У результаті через рік після роботи над автомобілем вийшов новий проект з модернізації німецького спорткара.

Купе оснастили переднім бампером від 3DDesign, декором решітки радіатора, окантовки фар і капота від TRE, накладками на дзеркала заднього виду і порогами від AutoID, спойлером AC Schnitzer і антикрилом Aero Dyanmic, кришкою багажника від TRE і дифузором Autotecknic.

Карбонові елементи доповнені кованими легкосплавними дисками AC Schnitzer та койловерами, що зменшують дорожній просвіт, від цього виробника.

Доповнює екстер'єр BMW M2 вінілова плівка кольору Midnight Green. Підкапотне місце купе прикрасили аксесуарами Forge Motorsport, Goldenwrench, MMR Billet і Millway, а технічні доробки звелися до встановлення титанової вихлопної системи Catback.

У салоні з'явилися передні крісла Recaro Pole Position, задній диван був прибраний, а всі декоративні панелі - і навіть підрульові пелюстки коробки передач - зробили з карбону.

Джерело: AutoID

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація