Британська Frontline Cars покаже у Каліфорнії рестомод MGB

Британська Frontline Cars покаже у Каліфорнії рестомод MGB

01 серпня 2024
0

На майбутньому в середині серпня автомобільному фестивалі в Монтереї британська компанія Frontline Cars презентує свій новий витвір - рестомод на базі класичної моделі MGB. Frontline Cars спеціалізується на реставрації та модернізації класичних моделей MG з 1991 року. На рахунку компанії багато яскравих автомобілів, включаючи купе LE50 GT та Abingdon Roadster. Черговим проєктом став рестомод на основі купе MGB, причому компанія підготувала відразу два варіанти моделі.

Версія LE60 оснащена бензиновим 4,8-літровим двигуном Rover V8, що розвиває 380 к.с. і 403 Нм моменту, що крутить, що майже в 4 рази перевершує параметри оригінальної моделі 60-х років минулого століття. У парі з цим двигуном працює 5-ступенева механічна коробка передач Tremec, яка відправляє всю цю міць до задніх коліс. Реалізувати потенціал силового агрегату допомагає диференціал обмеженого тертя. Завдяки новому серцю купе здатне розвинути швидкість до 257 км/год, а спринт від 0 до 100 км/год займає менше ніж 4 секунд.

Версія Bee з електричною начинкою підійде тим, кого турбує проблема захисту навколишнього середовища і хто звик до розміреної неспішної їзди. Замість потужного ДВЗ вона оснащена електромотором, що видає «на-гора» 85 кВт/115 к.с. і 220 Нм крутного моменту. У парі з ним працює 5-ступенева МКП від Mazda. Електрокар розганяється максимум до 193 км/год, а на розгін до першої «сотні» знадобиться довгих 9 секунд. Компактна батарея місткістю 40 кВтг дозволить подолати без зупинки до 225 км, а зарядний пристрій потужністю 7 кВт дозволить поповнити запас енергії АКБ від домашньої електромережі за 5 годин.

Автомобіль оснастили сучасною світлодіодною світлотехнікою, 15-дюймовими легкосплавними дисками Dunlop-style, ефективними дисковими гальмами та незалежною підвіскою всіх коліс. Для обробки салону використовується натуральна шкіра, полірований алюміній та дерево цінних порід. Ціни на новинку стануть відомими у рамках презентації.

Джерело: Авто Центр
Фото: Frontline Cars

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація