Британські фермери привезли у Львів ще майже 30 автомобілів для ЗСУ

Британські фермери привезли у Львів ще майже 30 автомобілів для ЗСУ

03 березня 2024
0

Група фермерів з Великої Британії привезла у Львів сьогодні, 2 березня, ще 27 пікапів для Збройних сил України. Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної військової адміністрації.

Сьогодні британський фермер Марк Лерд та ще 45 його друзів привезли на Львівщину 27 пікапів. Машини наповнені інструментами, лопатами, запасними шинами, медикаментами, одягом, генераторами, наметами, спальними мішками та іншою гуманітарною допомогою для наших оборонців.

Позашляховики передали 24 ОМБр імені короля Данила, 125 окремій бригаді територіальної оборони Збройних сил України, 150 навчальному центру Командування Сил ТрО ЗСУ, спецпідрозділу «Омега» та для підсилення мобільних вогневих груп на Львівщині.

«Ми прагнемо допомогти Україні, адже бачимо, як відчайдушно ви боретеся. Тому не плануємо зупинятися та продовжуватимемо передавати авто, наповнені гуманітарною допомогою, до завершення війни. Дякую усім, хто підтримує нас та донатить. Завдяки цим людям 27 автомобілів проїхали через усю Європу, аби допомагати вам у вашій меті наближати перемогу», - зазначив британський фермер Марк Лерд.

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація