Британські волонтери привезли до Львова 30 позашляховиків для ЗСУ

Британські волонтери привезли до Львова 30 позашляховиків для ЗСУ

27 квітня 2024
0

Британські волонтери привезли на Львівщину для українських військових 30 пікапів, укомплектованих генераторами та медикаментами. Про це у Фейсбуці повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

«30 позашляховиків - подарунок для наших воїнів від небайдужих людей у Великій Британії. Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт в межах ініціативи фермера Марка Лерда «Пікапи для миру». Позашляховики укомплектували генераторами та медикаментами», - написав Козицький.

Він зазначив, що відповідно до запитів, які військові формування скерували у Львівську ОВА, автомобілі передали оборонцям з 24 ОМБр імені короля Данила, у 150 навчальний центр Командування Сил ТрО ЗСУ та Повітряному командуванню «Захід» Повітряних сил ЗСУ - для підсилення мобільних вогневих груп, які збивають над Львівською областю ворожі ракети та «Шахеди».

«Дякую великому другові нашої області Маркові Лердові, який підтримує ЗСУ ще з 2014 року. За останній рік він разом з друзями передав українським воїнам уже 330 позашляховиків, які допомагають їм пересуватись по бездоріжжю, евакуйовувати поранених та рятувати найцінніше - життя наших людей», - додав очільник області.

Джерело: Укрінформ

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація