Британці анонсували новий стильний хетчбек

Британці анонсували новий стильний хетчбек

06 лютого 2024
0

Компактний хетчбек MG3 готовий змінити покоління, яке стане третім у його історії. Новинку покажуть 26 лютого на Женевському автосалоні, а поки що компанія опублікувала офіційні тизери.

Модель показали з усіх боків. Вона стала стильнішою та виразнішою. MG3 обзавівся збільшеною решіткою радіатора і новою оптикою, яка надає агресивності. Профіль став скульптурнішим і нагадує Seat Ibiza.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений MG Motor Europe (@mgmotoreurope)

Салон хетчбека також оновиться. У його оснащення увійшла цифрова панель приладів і великий дисплей мультимедії. Також можна відзначити круглий джойстик автоматичного КПП, який прийшов на зміну традиційному важелю. В обробці використана шкіра та високоміцна тканина з ромбоподібною прострочкою.

MG3 третього покоління запропонують із бензиновою та гібридною установками. Остання буде заснована на 1,5-літровому двигуні та доповнена електромотором. Її характеристики поки що невідомі. Очікується, що новий хетчбек надійде у продаж у Європі, Великій Британії та в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні невдовзі після дебюту. Його вартість починатиметься від 15 тисяч євро, що дозволить скласти конкуренцію Skoda Fabia та Renault Clio.

Джерело: Авто Центр
Фото: MG

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація