Bugatti представила 1600-сильний родстер W16 Mistral

Bugatti представила 1600-сильний родстер W16 Mistral

21 серпня 2022
0

У США на каліфорнійському шоу ретро-авто презентували новий Bugatti W16 Mistral. Дивовижний суперкар випустять лімітованою серією з 99 авто, а його ціна складе 5 мільйонів доларів. Про це повідомляє офіційний сайт французької марки.

Кабріолет Bugatti Mistral стане прощальною бензиновою моделлю марки і останнім авто з двигуном W16. Наступний суперкар буде вже гібридом: він прийде на зміну Chiron, але для його розробки Bugatti та їхні партнери з Rimac візьмуть паузу - він з'явиться лише у 2027 році. На якийсь час компанія припинить випуск суперкарів.

Автомобіль побудований на базі купе Bugatti Chiron, проте радикально відрізняється від нього за дизайном і виглядає набагато агресивніше. У нього величезна підковоподібна решітка радіатора, що обволікає лобове скло та оригінальні діодні фари і ліхтарі.

В оздобленні салону поєднуються двоколірна шкіра, карбон та титан. Bugatti W16 Mistral отримав спортивні ківшеподібні крісла, за якими розташовані обтічники.

Суперкар оснастили 8,0-літровим турбованим W16 потужністю 1600 к.с. від Bugatti Chiron Super Sport. Однак він не такий швидкий, адже максимальна швидкість обмежена на 420 км/год.

Як і всі сучасні Bugatti, Mistral отримав 7-ступінчасту КПП з двома зчепленнями, повний привід та пневмопідвіску. Уповільнюють його карбоново-керамічні гальма.

Примітно, що лімітований суперкар Bugatti W16 Mistral - далеко не найдорожча модель марки. У лінійці є авто і за $19 мільйонів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація