Buick показав недорогий преміальний електрокар Electra L

Buick показав недорогий преміальний електрокар Electra L

26 квітня 2024
0

General Motors привезли на автошоу в Пекіні новий Buick Electra L. Преміальний електромобіль невдовзі надійде у виробництво в Китаї. Про нього розповіли на сайті Carscoops.

Електромобіль Buick Electra L - розкішна модель Е-класу з елегантним обтічним дизайном. Презентували седан і універсал підвищеної прохідності LT зі збільшеним кліренсом та пластиковим обвісом.

Обидва варіанти Buick Electra L сягають 5 м у довжину за колісної бази в 3 м. У них довгий капот, виражений «ніс», аркоподібний дах та стильні тоненькі фари й ліхтарі з діодною оптикою.

Салон Buick Electra L оздоблено штучною замшею, отриманою шляхом вторинної переробки. На передній панелі встановлено великий дисплей. У салоні чотири окремих крісла, розділених високими консолями. Цікаво, що у задніх пасажирів є спеціальна ніша для чайного набору.

Новий Buick Electra L збудований на платформі GM Ultium та оснащений 347-сильним електромотором на задній вісі. Заявлений запас ходу складає 700 км. Універсал Electra LT має пневмопідвіску, яка дає змогу збільшити кліренс на 40 мм.

Ціна авто поки не оголошена, проте вона буде відносно невисокою, адже електромобілі лінійки Buick Electra дешевші за преміальні моделі інших брендів і коштують від $30 000.

Джерело: Фокус
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація