Buick презентував недорогий «преміальний» кросовер

Buick презентував недорогий «преміальний» кросовер

18 лютого 2023
0

У США презентовано новий Buick Encore GX. «Преміальний» компактний кросовер пройшов фейсліфтинг і подешевшав - надійде у продаж із весни за ціною від 26 895 доларів. Про це повідомляє офіційний сайт концерну General Motors.

Дизайн Buick Encore GX 2023 став елегантнішим і витриманий у стилі моделей Envista та Electra E5. У авто повністю нова передня частина з широкою хромованою решіткою радіатора та тоненькими світлодіодними фарами.

Салон Buick Encore GX також серйозно змінився. У кросовера повністю нова центральна панель із двома великими дисплеями - віртуальною панеллю приладів і тачскріном мультимедіа.

Лінійку поповнив топовий розкішний варіант Avenir вартістю від 33195 доларів. Він відрізняється великою кількістю хромованих деталей та 19-дюймовими дисками, а його салон оздоблений двоколірною шкірою. Комплектацію поповнив обігрів керма.

Кросовер Buick Encore GX запропонований з бензиновими турбомоторами об'ємом 1,2 л (137 к.с.) та 1,3 л (155 к.с.). У першому випадку передбачено безступінчастий варіатор, у другому - 9-ступінчастий автомат. Привід може бути переднім чи повним.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація