BYD анонсував дебют практично точної копії Ford F-150 Lightning

BYD анонсував дебют практично точної копії Ford F-150 Lightning

08 травня 2024
0

У Мексиці 14 травня відбудеться офіційна прем'єра першого електричного пікапа BYD Auto - Shark. Анонс супроводили тизером новинки.

Відомо, що в основі BYD Shark лежить супергібридна позашляхова платформа DMO (Dual Mode Off-Road). Вона розроблена для жорсткого бездоріжжя. На це натякає тизер анонсу прем'єри. На ньому на задньому фоні зображено Shark, який мчить степом, піднімаючи хмару пилу.

Відомо, що у конструкції пікапа використовується сходова рама з великими балками. У зовнішності новинки переважають жорсткі прямі лінії.

Судячи з патентних зображень, які раніше просочилися у мережу, у Shark багаторівнева решітка радіатора з величезним написом «BYD» по центру. Також пікап отримав наскрізні передні фари, масивний бампер та бічні підніжки. Великий дорожній просвіт обіцяє відмінну прохідність.

Фотографій салону пікапа немає. Але на ескізах зображена п'ятимісна кабіна з «фірмовим» чотириспицевим кермом, РК-панеллю приладів та великим центральним дисплеєм. У верхній частині центральної консолі видно велику кількість фізичних кнопок.

На ринку BYD Shark запропонують із гібридними та «чисто» електричними силовими установками. За деякими даними, гібридні силові агрегати побудовані на двигунах робочим об'ємом 1,5 та 2,0 літра. У стандартне оснащення увійдуть розетки потужністю до 6 кВт для підключення електроінструменту та побутової техніки.

Джерело: Авто Центр
Фото: ITHome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація