BYD має намір утерти носа всім «гібридним» конкурентам

BYD має намір утерти носа всім «гібридним» конкурентам

17 березня 2024
0

BYD збирається представити свою гібридну систему п'ятого покоління, яка дозволить автомобілю споживати лише 2,9 л палива на 100 кілометрів та проїжджати близько 2000 кілометрів з повним баком палива та повною заправкою. Для порівняння, звичайні бензинові автомобілі мають запас ходу лише близько 600 км.

Решта китайських компаній буде складно конкурувати з новітньою технологією DM від BYD. Сучасні гібриди SAIC-GM-Wuling мають загальний запас ходу 1100 км та витрату палива 3,98 л/100 км, а Geely Galaxy L6 пропонує запас ходу 1370 км та витрату палива 4,55 л/100 км.

Переважна більшість нинішніх BEV BYD заснована на платформі e-Platform 3.0, представленій у 2021 році. Цього року буде представлено платформу e-Platform 4.0, в якій будуть покращені показники маси та енергоефективності.

Головна мета BYD - захопити велику частку ринку бензинових автомобілів, а також вивести проникнення автомобілів на нових джерелах енергії на новий рівень.

Сьогодні BYD продає як гібридні електромобілі (PHEV), що підключаються, так і акумуляторні електромобілі (BEV), а сумарні продажі машин виробника перевищили 3 млн одиниць минулого року.

Джерело: iXBT.com
Фото: CnEVPost

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація