BYD показала на відео процес складання пікапа Shark

BYD показала на відео процес складання пікапа Shark

21 травня 2024
1

Компанія опублікувала відеоролик, знятий на заводі концерну в китайському Чженчжоу за допомогою дрона. Весь процес максимально автоматизований. 

Судячи з відеоролика, абсолютно всі процеси виготовлення новітнього пікапа на підприємстві проводяться без участі людей. Роботи автоматично виконують всі завдання, починаючи від штампування і зварювання і закінчуючи складанням і склінням.

При цьому на ролику не показано процес встановлення двигуна, коробки передач і монтажу салону, тому говорити про те, що пікап повністю збирають без участі людини, не зовсім коректно. Ймовірно, на найважливіших етапах все ж задіяні живі співробітники.

Відомо, що вантажівка Shark успадкує силову установку від позашляховика Fang Cheng Bao Leopard 5. Це буде гібридна система з бензиновим ДВЗ у ролі генератора і парою електромоторів.

Рамний пікап BYD Shark дебютував наприкінці квітня, причому першими новинку побачили не в рідному Китаї, а в Америці. 

Джерело: Мотор

Обговорення новини

olk_kzk  

Такими дешевими пікапами вони захоплять автомобільний ринок в США і Європі. Якщо у них не буде конкуренції. І митами їх не зупиниш. Хоча на геополітичній арені хочуть і рибку з'їсти і на крісло сісти

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація