BYD показала свій найновіший електромобіль під час дорожніх випробувань

BYD показала свій найновіший електромобіль під час дорожніх випробувань

22 січня 2024
0

Компанія BYD опублікувала офіційні фотографії нового кросовера BYD Yuan UP, який лише наприкінці минулого року з'явився на сайті Міністерства промисловості та інформаційних технологій.

На цей раз автомобіль зняли під час дорожніх випробувань, він покритий камуфляжною плівкою. Згідно з офіційною інформацією, автомобіль буде представлений у березні цього року.

BYD Yuan буде доступний у двох версіях з різним запасом ходу - від 301 до 401 км за циклом CLTC. Цей компактний кросовер має розміри 4310 мм завдовжки, 1830 мм завширшки і 1675 мм заввишки при колісній базі 2675 мм. Автомобіль побудовано на електричній платформі e-Platform 3.0 від BYD.

Візуально новий BYD Yuan UP буде відрізнятися «ширяючим» дахом і напівприхованими дверними ручками. Також у його оснащення входить панорамний люк та 16- або 17-дюймові колісні диски.

Автомобіль буде обладнаний електричною силовою установкою потужністю 95 або 176 к.с. та літій-залізо-фосфатним акумуляторним блоком ємністю 31 або 54,1 кВт.год. Максимальна швидкість обмежиться лише на рівні 160 км/год.

Джерело: iXBT.com
Фото: ITHome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація