BYD представила в Шанахаї плагін-гібридний автомобіль-«винищувач»

BYD представила в Шанахаї плагін-гібридний автомобіль-«винищувач»

21 квітня 2023
0

BYD - флагман китайського ринку автомобілів на «новій енергії». Звичайно, компанія не могла проігнорувати Шанхайський автосалон: для нього підготували кілька новинок, одна з яких - BYD Destroyer 07.

Компанія називає деякі свої авто на честь військових кораблів, тому назва моделі перекладається як «Есмінець 07», але варіант прямого перекладу слова destroy (знищити, зруйнувати, винищувати) також цілком підходить. Справа в тому, що за поєднанням розмірів, характеристик, оснащення та ціни Destroyer 07 може дати фору багатьом грандам сегменту, у тому числі і Toyota Camry. Звичайно, про повне «знищення» ікони класу не йдеться, але Destroyer 07 при ціні близько 30 тис. доларів за базову версію може відвести частину аудиторії не тільки у Camry, а й інших бензинових седанів класу «D».

По довжині BYD Destroyer 07 впритул наблизився до позначки 5 метрів: його габарити складають 4980 x 1890 x 1495 мм, а колісна база - 2900 мм. Седан побудований на платформі BYD Han, але зовні має чимало запозичень у іншої моделі - BYD Seal.

Автомобіль отримає дві силові установки - обидві гібридні та підключаються, але в базовій буде 1,5-літровий атмосферний мотор, а в топовий - 1,5-літровий турбований. Запас ходу першого варіанту чистою електрикою складе 121 км, другого - 200 км. Потужність та інші параметри оголосять ближче до старту продажів у другій половині поточного року.

Джерело: iXBT.com
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація