BYD представив доступний електромобіль Seagull EV Honor Edition

BYD представив доступний електромобіль Seagull EV Honor Edition

07 березня 2024
0

Найдешевший електромобіль BYD став ще доступнішим. Ціни на оновлений BYD Seagull EV Honor Edition починається з 9 700 доларів, що на 5% дешевше, ніж раніше.

Минулого місяця BYD розпочала цінову війну з бензиновими автомобілями, випустивши Qin Plus EV за ціною від 15 200 доларів. Китайський автовиробник заявив, що новий електромобіль офіційно відкрив «нову еру доступних електромобілів».

Новий Seagull оснащується акумуляторними батареями BYD Blade ємністю 30,08 кВт.год і 38,88 кВт.год, які забезпечують пробіг на одному заряді відповідно у 305, або 405 км.

Усередині новий електромобіль оснащено інформаційно-розважальною системою діагоналлю 10,1 дюйма. Інтелектуальне мережеве підключення DiLink дозволяє користувачам взаємодіяти з автомобілем і відтворювати відео.

Цікаво, що у BYD новинку називають «Lamorghini mini», так як колишній дизайнер Lamborghini Вольфганг Еггер керував проектом.

BYD також нещодавно запустив Seagull EV на ринках Південної Америки. Так, у Бразилії ціни на машину починаються з позначки у 20 000 доларів.

Джерело: Autogeek
Фото: Electrek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація