BYD Qin L показали на живих фото

BYD Qin L показали на живих фото

11 березня 2024
0

У Мережі з'явилися шпигунські знімки новітнього седана від найбільшого у світі виробника автомобілів на нових джерелах енергії. Це BYD Qin L з планін-гібридною системою і запасом ходу до 90 км на електротязі.

У Qin L використано новітній дизайн бренду Dragon Face від колишнього ветерана Audi Вольфганга Еггера. Передній бампер Qin L має два вентиляційні отвори і тонкий повітрозабірник трапецієподібної форми. BYD Qin L отримав велику решітку радіатора, функціональні дефлектори та датчики паркування спереду і ззаду. Седан отримав традиційні дверні ручки, порт для зарядки на задньому правому крилі та лючок бензобака на лівому задньому крилі.

Він отримав триспицеве кермо зі зрізаною нижньою частиною, РК-комбінацію приладів і великий екран. На відміну від седана Qin Plus, версія L оснащена проекційним дисплеєм.

Габаритні розміри BYD Qin L становлять 4830 х 1900 х 1495 мм при колісній базі 2790 мм. Його передня і задня колія рівні 1620 мм. Кути в'їзду і з'їзду становлять 13 і 14 градусів відповідно. Його споряджена маса становить від 1660 до 1800 кг залежно від варіанту силової установки.

BYD Qin L використовує абсолютно нову гібридну трансмісію DM-i 5-го покоління на базі 1,5-літрового ДВЗ і електродвигуна. Покупцям запропонують дві версії:

  • батарея LFP 10,08 кВт.год, витрата палива 3,8 л/100 км, запас ходу на електротязі 60 км;
  • батарея LFP 15,87 кВт.год, витрата палива 3,98 л/100 км, запас ходу на електротязі 90 км.

Джерело: iXBT.com
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація