BYD розбила два нові електромобілі у краш-тестах

BYD розбила два нові електромобілі у краш-тестах

14 листопада 2023
0

Компанія BYD розбила свої нові електромобілі Seal і Dolphin в краш-тестах, щоб продемонструвати роботу систем активної та пасивної безпеки. Відомо, що обидві машини отримали 5-зірковий рейтинг безпеки за австралійською методикою ANCAP.

Щоб отримати 5-зірковий рейтинг за австралійською програмою оцінки нових автомобілів, транспортні засоби повинні відповідати найвищим стандартам у всіх тестах і мати передові технології безпеки.

Seal отримав максимальну оцінку за захист водія під час тесту і дітей-пасажирів під час тесту на боковий удар. Крім того, електромобіль від BYD набрав 89% за захист дорослих пасажирів, 87% за захист дітей, 82% за захист уразливих учасників дорожнього руху та 75% за асистенти.

BYD Dolphin також показав хороші результати та отримав максимальну кількість балів за захист дітей-пассажірів під час випробувань на лобове та бічне зіткнення, а також 85% балів за захист вразливих учасників дорожнього руху. Це найвищий результат серед усіх нових моделей, протестованих ANCAP у 2023 році.

«У 2023 році в наші критерії тестування та методики оцінки були введені додаткові вимоги до конструкції, а також до кількості та якості роботи систем активної безпеки. І, що приємно, три моделі, оцінені до цього року, отримали п'ять зірок», - сказала виконавчий директор ANCAP Карла Хорвег.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація