BYD розпочинає продажі нового преміального електромобіля Denza Z9 GT

BYD розпочинає продажі нового преміального електромобіля Denza Z9 GT

12 серпня 2024
0

Китайський виробник електромобілів розпочинає продажі нового Denza Z9 GT, перші серійні машини вже почали прибувати у автосалони бренду незадовго до офіційного дебюту. Зазначається, що його офіційний дебют відбудеться менш ніж за два тижні.

Компанія Denza була створена в 2010 році, як спільне підприємство BYD і Mercedes-Benz. У 2022 році BYD збільшив свій контроль до 90% акцій.Флагман Denza Z9 GT офіційно дебютує 20 серпня 2024 року. У цей день розпочнеться попередній продаж, а поставки перших машин клієнтам очікуються до кінця року.

Відомо, що новинка побудована на новій платформі BYD 3.0. Електромобіль має три двигуни потужністю майже 1000 к.с., що дозволяють машині розганятися від 0 до 100 км/год менше ніж за 3 секунди.

З довжиною 5180 мм, шириною 1990 мм і висотою 1500 мм новий Z9 GT від Denza приблизно такий же за габаритами, як Porsche Panamera. Очікується, що в інтер’єрі електромобіля будуть виділятись три екрани - для водія, переднього пасажира та дисплей мультимедіа.

У Denza оголосили, що електромобілі Z9 GT вже надходять до дилерських центрів у рамках підготовки до майбутнього запуску. Очікується, що ціни та офіційні характеристики будуть оголошені 20 серпня.

Джерело: Autogeek
Фото: Electrek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація