BYD використовуватиме ключові асистенти безпеки від Huawei

BYD використовуватиме ключові асистенти безпеки від Huawei

28 серпня 2024
0

Компанія BYD використовуватиме передову технологію допомоги водієві від Huawei для свого нового бренду електричних позашляховиків. Нове партнерство з'явилося на тлі того, що BYD намагається скоротити технологічний розрив із Tesla та іншими майбутніми китайськими конкурентами.

Новий бренд BYD під назвою Fang Cheng Bao отримав серйозне оновлення у вівторок після домовленості про партнерство з Huawei.

Бренд використовуватиме новий Qiankun Intelligent Driving ADS 3.0 від Huawei, щоб відкрити «нову еру глобального інтелектуального жорсткого водіння». Зазначається, що BYD співпрацюватиме з технологічним гігантом над дослідженням і розробкою технологій розумного водіння для його позашляховиків.

BYD вперше повідомив про Fang Cheng Bao у червні минулого року. Щоб відсвяткувати свою першу річницю, бренд запустив «стратегію оновлення», стверджуючи, що зараз він повністю перейшов на етап розвитку 2.0.

Партнерство двох компаній спрямоване на просування інтелектуального керування для «хардкорних автомобілів» і подальший розвиток китайських технологій інтелектуального водіння. Першою моделлю, яка буде використовувати нову технологію, стане Fang Cheng Bao 8 - гібридний позашляховик від BYD.

Нагадаємо, що Huawei запустила Qiankun ADS 3.0 у квітні, представивши серійні функції інтелектуального водіння. Система використовує першу наскрізну мережеву архітектуру.

Джерело: Autogeek
Фото: Electrek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація