BYD виводить на глобальний ринок кросовер Seal U

BYD виводить на глобальний ринок кросовер Seal U

26 липня 2023
0

Наприкінці 2023 року або на початку 2024 року в Європі стартують продажі нового кросовера BYD - Seal U. Офіційно європейцям його представлять у вересні в Мюнхені. Як виявилося, під назвою «Seal U» ховається BYD Song Plus Champion Edition, представлений на китайському ринку з осені 2020 року.

У Європі кросовер запропонують виключно із повністю електричною силовою установкою, тоді як у Китаї продається ще й гібрид. Зовні китайський та європейський електромобілі повністю ідентичні. Та сама закрита решітка радіатора, гострі фари, опущений «ніс» та з'єднані в один блок задні ліхтарі.

Салони кросоверів також ідентичні: РК-панель приладів, 15,6-дюймовий «плаваючий» центральний екран, триспицеве кермо та висувний селектор передач. Єдина відмінність - чорна оббивка, тоді як у «китайця» інтер’єр виконаний у сіро-блакитній гамі. У стандартній комплектації - двозонний клімат-контроль та система DiLink, що забезпечує «більш інтелектуальне, безпечне та комфортне водіння».

Побудовано Seal U на електричній архітектурі BYD 3.0. Габаритна довжина кросовера - 4785 мм, ширина - 1890 мм, висота - 1660 мм. Розмір колісної бази - 2765 мм.

На ринку новинку запропонують у двох модифікаціях. Базова використовує 204-сильний електродвигуни та літій-залізо-фосфатний (LFP) акумуляторний блок ємністю 71 кВт.год. Запас ходу - 520 км. Топова версія укомплектована двигуном потужністю 218 к.с. та LFP-батареєю на 87 кВт.год. Пробіг без підзарядки - 605 км.

Докладніша інформація про BYD Seal U, включаючи ціни, з’явиться під час європейської прем'єри. Чекати лишилося не довго. Автосалон у Мюнхені відкриється 5 вересня.

Джерело: Авто Центр
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація