BYD знижує ціни на електромобілі в Європі

BYD знижує ціни на електромобілі в Європі

15 січня 2024
0

BYD суттєво знижує ціни на електромобілі в Німеччині, щоб збільшити продажі на європейському ринку та обійти ключових конкурентів за кількістю проданих машин. Зазначається, що китайський автовиробник знизив ціни на свої найпопулярніші електромобілі на 15%.

Обігнавши Tesla за продажами електромобілів за останні три місяці 2023 року, BYD прагне збільшити лідерство на ключових ринках. Повідомляється, що ціни зменшились на BYD Atto 3. Нагадаємо, що Atto 3 у Європі надійшов у продаж в вересні 2022 року за ціною від 38 000 євро.

Згідно з нещодавньою статтею Automotive News Europe, на початку цього року ціни на BYD Atto 3 становили близько 47 000 євро. При знижці 15% це означає, що ціна електричного кросовера стартує від 40 000 євро.

Нагадаємо, що Atto 3 від BYD оснащений акумулятором Blade ємністю 60,5 кВт.год, якого достатньо для пробігу у 420 км. При довжині 4455 мм, Atto 3 конкурує з Volkswagen ID.4 та Tesla Model Y в Європі. При цьому Atto 3 продається в Китаї приблизно за 18 700 доларів.

На думку експертів, крок зі зменшенням цін позитивно вплине на динаміку продажів. Але якщо він буде сприйнятий як потенційна загроза для місцевих виробників, ЄС може активізувати запровадження мита, щоб захистити вітчизняних виробників електромобілів.

Джерело: Autogeek
Фото: Electrek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація