Бюджетний кросовер Fiat 80-х буде відроджено

Бюджетний кросовер Fiat 80-х буде відроджено

23 лютого 2023
1

Культовий Fiat Panda 4x4 1983 повертається. Бюджетний хетчбек-кросовер повернуть у виробництво вже цього року. Про це повідомляє сайт Motor1.

Відродити кросовер Fiat Panda 4x4 вирішила компанія Inglourious Basterds Cycles, що спеціалізується на створенні ексклюзивних мотоциклів. Поки що опубліковані лише рендери моделі, але у травні має відбутися її презентація, а до кінця року планують випустити першу серію з 10 машин.

Новий Fiat Panda 4x4 не буде таким дешевим, як оригінальна модель 80-х. Сучасну версію оцінили у 58 000 євро.

Втім, і доопрацювали кросовер Fiat серйозно. Він отримав нові бампери, капот, передню частину та дуги. Кліренс збільшено та встановлено величезні позашляхові шини. Кут в'їзду зріс до 44,5°, а з'їзду - до 44,4°.

У салоні на передній панелі з'явився широкий дисплей, а комплектацію поповнили кондиціонер, люк та підсилювач керма. Крім того, сидіння перетягли шкірою.

Змінено і двигун - під капотом встановлена сучасна бензинова четвірка від Fiat Punto об'ємом 1,2 л і потужністю 90 к. с. Доповнює її гібридна установка. Поряд із 5-ступінчастою механічною КПП вперше запропонують автомат, а повний привід за доплату можна буде доповнити блокуванням диференціалів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Whiteheaven 70  

То есть, эту Панду, если брать, то - ИМЕННО ЗАКАЗЫВАТЬ! И - ТОЛЬКО ПО СОБСТВЕННОМУ "индпошиву" , если глянуть сейчас на этот т.н. "салон" и все эти жалкие моторчики ... ... !!!

+2-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація