Бюджетний «Крузак» від Chery вперше помітили на дорогах

Бюджетний «Крузак» від Chery вперше помітили на дорогах

25 березня 2023
2

Бюджетний повнопривідний позашляховик Chery TJ-1 уперше помітили на дорогах без камуфляжу. Про це повідомили на сайті CarNewsChina.

Новий позашляховик має робочу назву TJ-1, але перед виходом він отримає офіційне ім'я. Його планують запустити у виробництво наприкінці липня 2023 року.

Chery TJ-1 отримає брутальний дизайн з великою решіткою радіатора та дворівневою передньою оптикою. Зверху розташовані ходові вогні, а знизу фари.

Дверні ручки втоплені у кузов, а задні ліхтарі з'єднані в один блок. Модель має класичний силует позашляховика.

Габарити Chery TJ-1:

  • довжина - 4515 мм;
  • ширина - 1865 мм;
  • висота - 1680 мм;
  • колісна база - 2675 мм.

Інтер'єр запропонують у двох кольорах - чорному та білому. Усередині встановлять цифрову панель приладів і великий 14,8-дюймовий інформаційно-розважальний дисплей. Також буде передбачено панель для бездротової зарядки та проєкційний дисплей.

Позашляховик отримає систему розпізнавання обличчя та систему допомоги під час водіння рівня 2+. Як опції будуть доступні підігрів, вентиляція, масаж сидінь та аудіосистема Sony.

Chery TJ-1 запропонують у версіях з бензиновим двигуном та Plug-In гібридною силовою установкою. Перша модифікація оснащується 1,6-літровим двигуном у парі з 7-ступінчастою автоматичною коробкою передач з двома зчепленнями. Гібрид використовує 1,5-літровий бензиновий двигун та електромотор.

Гібридна версія позашляховика зможе проїхати лише на електротязі понад 100 км. Витрата палива за циклом WLTC становитиме 4,5 л на 100 км.

Chery заявляли, що TJ-1 стане єдиним повнопривідним автомобілем у класі 100 000 юанів (14 500 доларів). Офіційну презентацію моделі заплановано на квітень.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Whiteheaven 70  

Дать ему ХОРОШИЙ ДВС , заменить то пугало , которое тут вместо "баранки" , на более приличный руль , и он смог бы ЗАПРОСТО составить конкуренцию самому Hyundai Palisade ... ... !!!!!!!!

-1ВІДПОВІСТИ  
Oldman  

За такую цену я б его забрал не раздумывая)))

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація