Cadillac Celestiq засвітився в нових відеороликах

Cadillac Celestiq засвітився в нових відеороликах

05 липня 2023
0

Два тижні тому Cadillac запустив рекламну кампанію майбутнього електричного седана Celestiq. Вона складається із серії відеороликів, у яких розповідається про майбутній флагман. Перший - «Народження ікони» - розповідає про етап розробки, обіцяючи щось «провокаційне», що відкриє нову електричну еру бренду.

Як наголошується, двох однакових моделей в електричній лінійці Cadillac не буде. Цю ексклюзивність забезпечить набір налаштувань, про що розповідається у ролику «Bespoke Individualism». Особлива увага в ньому приділяється відмінностям Celestiq від таких популярних моделей як Lyriq. Вражаючий салон електричного кросовера просто тьмяніє на тлі інтер'єру майбутнього флагмана. Як зазначається, інтер'єр Celestiq оздоблений шкірою, дубленою з використанням шкаралупи кавових зерен. Штамповані решітки динаміків виготовлені із нержавіючої сталі.

Також компанія випустила кілька роликів присвячених «автопілоту» Ultra Cruise. Зокрема, розробники більше розповіли про його конструкцію. Останнє відео знайомить із роботою системи освітлення. І це набагато більше, ніж традиційна передня та задня оптика.

Cadillac Celestiq оснащений двома електродвигунами (по одному на осі). Сукупна віддача агрегатів - 608 к.с. та 867 Нм крутного моменту. Ємність тягової батареї - 111 кВт.год. За розрахунками, з місця до 96 км/год автомобіль прискорюватиметься за 3,8 секунди. Запас ходу складе 483 км. Діаметр стандартних колісних дисків - 23 дюйми.

Також відомо, що Celestiq укомплектують 55,0-дюймовою панеллю приладів та 11,0-дюймовим центральним дисплеєм. Пасажирам другого ряду обіцяні 8,0-дюймовий дисплей для керування функціями автомобіля та розважальна система з двома екранами діагоналлю 12,6 дюймів. Всі сидіння оснащені підігрівом, вентиляцією, підлокітниками з вентиляцією та системою «шийної хустки», як у Mercedes-Benz. Ще одна «фішка» седана - «розумний» чотиризонний скляний дах. Він регулює кількість світла, яке потрапляє у салон, за допомогою технології зважених частинок.

Попередньо, мінімальний цінник нового електричного флагмана Cadillac складе 300 000 доларів.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація