Cadillac вивів на тести електричний Escalade

Cadillac вивів на тести електричний Escalade

26 лютого 2023
0

Cadillac Escalade отримає електронну версію. Позашляховик зараз проходить тести і має бути представлений до кінця нинішнього року, а його продажі стартують у 2024 році. Про це повідомляє сайт Motor.es.

Раніше появу Cadillac Escalade Electric побічно підтвердили представники концерну General Motors, заявивши, що цього року дебютують один компактний і один великий електрокросовери.

На тестах електромобіль Cadillac Escalade Electric дуже закамуфльований, але впізнається знайомий силует позашляховика. Водночас видно, що дизайн електрокара більш обтічний - з плавними обводами та висувними дверними ручками. Замість решітки радіатора Escalade має отримати пластикову заглушку в стилі флагманського Cadillac Celestiq. У салоні видніється величезний дисплей, як і у бензинового Escalade.

Великий позашляховик використовуватиме електричну архітектуру Ultium, а силовою установкою з ним поділиться новий GMC Hummer EV. Це означає, що топова версія отримає три мотори сумарною потужністю 1000 к.с. та батарею на 200 кВт.год. Для порівняння: потужність бензинового топового Cadillac Escalade-V складає 690 к.с.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація