Cadillac Optiq стане найдоступнішим електрокаром марки

Cadillac Optiq стане найдоступнішим електрокаром марки

18 листопада 2023
0

Опубліковано офіційні фото Cadillac Optiq. Преміальний побратим Chevrolet Equinox EV надійде в продаж із 2024 року та стане найдоступнішим електромобілем Cadillac. Перші подробиці нової моделі розкрили на сайті General Motors.

Новий Cadillac Optiq кине виклик Tesla Model Y. Його приблизна ціна становитиме менш ніж 50 000 доларів у базовій версії. Як і всі нові електрокари General Motors, він побудований на платформі Ultium.

Дизайн Cadillac Optiq 2024 витриманий у традиційному гранчастому стилі марки. У нього високий капот і тоненькі фари, як у старшого Cadillac Lyriq, а пластикова вставка спереду імітує фірмову решітку радіатора Cadillac.

Розміри Cadillac Optiq 2024:

  • довжина - 4821 мм;
  • ширина - 1912 мм;
  • висота - 1642 мм;
  • колісна база - 2954 мм.

Салон Cadillac Optiq не показали. Очікується, що за прикладом побратимів він отримає два великі дисплеї на передній панелі.

Електромобіль Cadillac Optiq запропонують у передньопривідних версіях потужністю 204 та 245 к.с., а також у повнопривідному 287-сильному варіанті. Максимальну швидкість обмежать на 180 км/год, а запас ходу становитиме близько 500 км.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація