Cadillac показав деталі електричного флагмана за 300 тисяч доларів

14 липня 2022
0

Опубліковано нові тизери розкішного Cadillac Celestiq. Новий флагман американської марки дебютує 22 липня та стане найдорожчим авто за всю її історію. Інформація про модель опублікована на офіційному сайті концерну General Motors.

Cadillac Celestiq 2023 - електромобіль представницького класу довжиною понад 5 м. Нещодавно стало відомо, що його ціна становитиме приблизно 300 тисяч доларів, тобто модель конкуруватиме з Maybach, Bentley і навіть Rolls-Royce. Електрокар збиратимуть вручну малими партіями на заводі у Мічигані.

Судячи з фото, електромобіль Cadillac Celestiq - великий ліфтбек із гранованим дизайном. Привертають увагу величезні 23-дюймові диски і оригінальні двосекційні ліхтарі.

У салоні встановлені чотири індивідуальні крісла з електроприводом, вентиляцією та масажем. Усередині - одразу шість дисплеїв, причому один екран розтягнутий на всю передню панель. Заявлено, що комплектація включатиме автопілот Super Cruise.

Новий Cadillac Celestiq побудований на платформі GM Ultium, як і кросовер Cadillac Lyriq. Він отримає два мотори та повний привід, а також акумуляторну батарею місткістю 100 кВт.год. Запас ходу становитиме близько 650 км.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація