Cadillac презентував «гоночні» CT4-V Blackwing

Cadillac презентував «гоночні» CT4-V Blackwing

06 серпня 2022
0

Спортивний седан Cadillac CT4-V Blackwing отримав першу особливу модифікацію у своїй історії - виконання Track Edition американський автовиробник присвятив власний спортивний успіх бренду в гоночній серії IMSA WeatherTech SportsCar Championship, де марка представлена прототипом Cadillac DPi-VR. Усього буде зроблено три варіанти CT4-V Blackwing, кожен з яких віддає шану одній з гоночних трас США, де виступала і досягала успіху марка Cadillac.

Седан у версії Watkins Glen IMSA Edition пофарбований у колір кузова Electric Blue, натхненний блакитними огорожами траси, а варіант Sebring IMSA Edition виконаний у кольорі Maverick Noir Frost, натхненному гонкою на витривалість «12 годин Себрінга». Обидві машини мають оздоблення салону з акцентами Sky Cool Grey та Signet.

Найяскравішою стала модифікація Road Atlanta IMSA Edition у кольорі Rift Metallic з корпусами бічних дзеркал Radiant Red та елементами Adrenaline Red та Sky Cool Grey у салоні. Усі седани отримали розширений аеродинамічний обвіс із вуглепластику з логотипами американського чемпіонату IMSA та кольоровими акцентами у тонах фірмової емблеми лінійки Cadillac V-Series.

Крім того, на капоті та дверях з'явилися особливі стікери, а на задніх стеклах - наклейки з силуетами, що відповідають найменуванню модифікації трас. У салоні передбачені спеціальні накладки на пороги, номерна табличка на рульовому колесі, карбонові спинки передніх сидінь та спеціальний надрукований на 3D-принтері медальйон на важелі механічної коробки передач.

Випуск кожної версії буде обмежений 99 екземплярами. У жовтні-грудні 2022 року розпочнеться складання седана Watkins Glen IMSA Edition, у січні 2023-го на конвеєр встане Sebring IMSA Edition, а на лютий заплановано виробництво Road Atlanta IMSA Edition. Технічних змін у «гоночних» седанів немає - вони оснащуються бітурбошестеркою 3.6, що розвиває 479 кінських сил і 603 Нм моменту, яка поєднується з 6-ступінчастою механічною або 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Джерело: Cadillac

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація