Cadillac презентував стильний люксовий кабріолет Sollei

Cadillac презентував стильний люксовий кабріолет Sollei

22 липня 2024
0

Флагманський Cadillac Celestiq отримав побратима в кузові кабріолет. Розкішний електрокар презентували в США. Про це повідомляється на офіційному сайті концерну General Motors.

Новий Cadillac Sollei - сучасна версія моделі Eldorado Biarritz. Він є електричною альтернативою кабріолетам Bentley Continental GTC та Rolls-Royce Dawn. Назва авто утворилася з двох слів - Sol («сонце») та Leisure («дозвілля»).

Cadillac Sollei - концептуальний чотиримісний кабріолет довжиною понад 5 метрів, який в анфас повторює Celestiq. Двері авто сягають 1,7 м у довжину.

Ззаду встановлено тоненькі ліхтарі. Також варто відзначити оливковий колір, запозичений з палітри Cadillac 1958 року.

У салоні Cadillac Sollei разом зі шкірою та деревом використані інноваційні матеріали на кшталт тканини з грибного міцелію. Мякий дах виконаний зі спеціальної армованої матерії.

Усередині встановили чотири крісла, розділені високою консоллю. На всю ширину передньої панелі розтягнуто 55-дюймовий дисплей. Окремі тачскріни розташовані між кріслами.

Крім того, Cadillac Sollei отримав невеликий холодильник із набором дорогої посуди. А ще у комплекті з авто йде дорогий альбом для малювання та книга із зображеннями рідкісних птахів.

Характеристики кабріолета не розкривають. Скоріше за все, 600-сильною установкою поділиться електромобіль Cadillac Celestiq. У цьому випадку запас ходу сягне приблизно 500 км. Крім того, авто отримає пневмопідвіску та керовані задні колеса.

Джерело: Фокус
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація