Cadillac вивів на ринок США електричний кросовер Optiq

Cadillac вивів на ринок США електричний кросовер Optiq

30 травня 2024
0

Cadillac Optiq, який презентували у Китаї у квітні цього року, виходить на ринок США. Тут він складе конкуренцію Tesla Model Y.

Електрокросовер є найкомпактнішим у сімействі IQ, представниками якого також є Lyriq, Escalade IQ та седан Celestiq. Він збудований на платформі Ultium. Як стилістично, так і оснащенням схожий на Lyriq. У нього кузов із плавними лініями, довгим капотом та похилим вітровим склом, яке переходить у дах. Ці рішення надають моделі динаміки. Можна відзначити наявність фірмової оптики та заглушки на місці решітки радіатора з оригінальною графікою.

Optiq досягає завдовжки 4820 мм при колісній базі 2954 мм. Ширина і висота становлять 2126 та 1644 мм відповідно. Салон кросовера просторий та комфортний. У його оснащення увійшов 33-дюймовий екран, який поєднує цифрову панель приладів і мультимедійну систему. Є аудіосистема AKG з 19 динаміками, панорамний дах та широкий список систем допомоги водію, включаючи Super Cruise.

Новий Cadillac Optiq наводитимуть у рух два електромотори з сумарною віддачею 304 к.с. і 479 Нм крутного моменту. Батарея на 85 кВтг забезпечить пробіг 483 км. Під підзарядці батареї за 10 хвилин на станціях швидкого струму кросовер зможе проїхати до 127 км. Вартість моделі починається від 54 000 доларів.

Джерело: Авто Центр
Фото: Cadillac

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація