Changan готує електроседан розміром як Toyota Camry

Changan готує електроседан розміром як Toyota Camry

23 квітня 2022
0

Changan розкрила деякі технічні характеристики своєї нової моделі, седана D-класу з індексом C385. Для новинки заявлено відразу три силові установки: повністю електрична, гібридна та версія на водневих паливних елементах.

Як повідомляє сайт AutoHome, автовиробник розкрив далеко не всі технічні дані. Наприклад, про гібрид відомо тільки те, що до складу установки входить якийсь чотирициліндровий двигун внутрішнього згоряння, а на одній електротязі автомобіль проїжджає 200 кілометрів. Про версію на водні сказали лише те, що її запас ходу дорівнює 700 кілометрів.

Для електричній версії C385 передбачено один електромотор на 258 кінських сил, який розміщений на задній осі. При цьому платформа, на якій базується модель, допускає встановлення другого електромотора спереду, але така версія, якщо і з'явиться, то пізніше. Заявлений час розгону з місця до 100 км такого C385 становить 5,9 секунди.

За габаритами Changan C385 максимально наближений до Toyota Camry: завдовжки він досягає 4,82 метра, завширшки - 1,89 метра, а заввишки 1,48 метра при колісній базі 2,9 метра. Для порівняння, параметри Camry: 4885х1840х1455, а відстань між осями у японського седана складає 2,82 метри. У класі електричних седанів китайському C385 доведеться конкурувати з Tesla Model 3, яку він трохи перевершує за розмірами.

Для Changan C385 заявлений автопілот четвертого рівня за класифікацією SAE, який не вимагає участі водія в процесі керування та може вести машину за заданим маршрутом. Однак на першому етапі продажів, швидше за все, буде доступний автопілот рівнем нижче. Ще одна особливість автомобіля - коефіцієнт аеродинамічного опору, який становить лише 0,23. Для порівняння, у рекордсмена за цим показником, Merceds-Benz EQS, він дорівнює 0,20.

Джерело: AutoHome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація