Changan готує новий доступний кросовер Avatr 15

Changan готує новий доступний кросовер Avatr 15

06 травня 2024
0

Китайський бренд Avatr, заснований Changan спільно з виробником акумуляторів CATL та IT-гігантом Huawai, готує новий кросовер. Назва новинки не розкривається. Вочевидь, він з'явиться на ринку під ім'ям Avatr 15.

Як очікується, новий кросовер буде дешевшим за першу модель бренду - Avatr 11. У Китаї продажі «первістка» стартували у 2022 році. Торік до нього приєднався зелений седан Avatr 12.

Інформації про майбутнього дебютанта наразі немає. В Avatr обмежилися публікацією офіційних фото закамуфльованого прототипу, причому одразу вдвох видах.

Вони відрізняються не лише малюнком та кольорами камуфляжу, а й деякими деталями екстер'єру. Один із прототипів оснащений камерами заднього виду, другий - звичайними дзеркалами. Також на даху одного з автомобілів встановлено багажник.

Зовнішність Avatr 15 розроблена у сімейному стилі марки. Характерна особливість кросовера - хитромудра головна оптика. Також йому дісталися висувні ручки, лідар і 22,0-дюймові колісні диски під рельєфними колісними арками. Габарити меншого кросовера не озвучені. Більший Avatr 11 досягає в довжину 4880 мм при колісній базі 2975 мм.

Технічної інформації про молодший кросовер бренду немає. За деякими даними, на ринку Avatr 15 з'явиться у гібридній та повністю електричній модифікаціях.

Електричний Avatr 11 доступний у двох версіях: задньопривідний з мотором потужністю 313 к.с. та повнопривідного з силовою установкою на 578 к.с. Ємність тягової батареї залежно від версії становить 90 або 116 кВт.год. Запас ходу становить від 580 до 730 км за китайським циклом CLTL.

У Китаї продаж Avatr 15 стартує в другій половині 2024 року. Ціни поки що не оголошені. Найбільший Avatr 11 на місцевому ринку коштує від 42 515 доларів.

Джерело: Авто Центр
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація