Changan, Huawei і CATL вивели на ринок першу спільну модель

Changan, Huawei і CATL вивели на ринок першу спільну модель

27 травня 2022
0

Електричний купеподібний кросовер Avatr 11 - перша серійна модель компанії Avatr Technology, створеної восени 2021 року. Ринковий продаж новинки стартує у третьому кварталі, а поки що оголошено приймання попередніх замовлень.

 

Дизайн Avatr 11 розробив ірансько-німецький автомобільний дизайнер Надер Фагіхзаде з BMW Design. Він відповідав за інтер'єр BMW 7 Series (F01/F02), екстер'єри BMW 6 Series Gran Coupe, Coupe і Convertible (F06/F12/F13), а також екстер'єр BMW 7 series (G11/G12). Також у розробці моделі брав участь Меттью Вільямс, креативний директор французького модного Дому Givenchy.

У кросовера повністю чорний кузов і оригінальні колісні диски діаметром 22 дюйми. Інтер'єр оздоблений шкірою Nappa або матовою шкірою NUPRIMA. Салон повністю оцифрований, жодних фізичних кнопок. На багатоярусній передній панелі - три дисплеї і динамік у центральній частині. Також передбачено кілька майданчиків для безконтактної зарядки гаджетів.

Avatr 11 укомплектований двомоторною силовою установкою сукупною віддачею 527 к.с. і акумуляторним блоком ємністю 90,4 кВт/год. Час прискорення з місця до 100 км/год - менше ніж 4,0 секунд. Запас ходу обіцяний на рівні 700 км.

Кросовер оснащений автопілотом Huawei. За обробку даних, одержуваних від 34 датчиків, відповідає обчислювальна платформа продуктивністю 400 TOPS.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація